Välkommen och Grattis!

För att hitta hit så har du fått ett referenskort av någon som står dig nära. Dessa finns i ett fåtal exemplar, så det är superkul att just du hittat hit!

Din största fördel nu är att du blivit rekommenderad av någon du litar på. Du kanske har hört berättas och sett bilder från din väns fotografering och då vet du på ett ungefär vad du har att vänta dig. MEN! Varje fotografering är unik, på det sättet att vi alla är unika som människor. Därför känns det extra roligt att få dela den kommande stunden med er. Oavsett vad ni har i tanken som ska förevigas så står jag och min kamera redo för att ge er underbara bilder och minnen! 

Specialiserad på gravidfoto och bröllop

Vackra bilder i magiska miljöer

En sak som jag fått lära mig via mina kunder är att man oftast är efterklok. De som valt att inte gå till en fotograf med första barnet men som gör det med andra, brukar undra; ”Varför i hela friden har jag bara profilbilderna i spegeln som minne av graviditeten med storebror/storasyster?”

Jag förstår. Alla dagar är inte rosaskimrande drömmar. Det kan göra ont lite här och där, och humöret kanske inte är vad det brukar. Men du är vacker. Du är stark. Och du kommer älska bilderna vi tar långt efter ett det lilla livet som växer inom dig börjat skolan.

Läs gärna mer på länken nedan, och kom sedan tillbaka hit och fyll i bokningsformuläret med din värdekod så ska vi skapa magi tillsammans.


LÄNK

En erfaren fotograf ger trygghet

Att boka bröllopsfotograf är en ”big deal” och inte något ni ska göra för att ni fått en värdekod. Ni ska gilla bildstilen och tycka att jag är en trevlig prick som ni gärna vill ha med på ert bröllop. MEN om ni redan överväger mig som er bröllopsfotograf så skadar det ju inte med en extra liten bonus? 

Om du inte redan vet vem jag är och vad jag gör så rekommenderar jag dig att klicka på länken nedan och läsa om mig och mina bröllopstjänster. Kom sedan tillbaka till denna sida och skicka din bokningsförfrågan tillsammans med din värdekod så ska jag göra min del för att göra er stora dag lika magisk som ni drömmer om.


LÄNK

FRÅGOR & SVAR

VANLIGA FRÅGOR

Kan jag få rabatt på paketet istället för de extra bilderna?

Nej. Det erbjudande som du har fått är ett specialutformat erbjudande med just förstoringar som extra bonus. Värdet kan därmed inte heller bytas ut mot kontanter.

Kan jag välja annat format på förstoringarna än 30cm x 40cm?

Ja det går bra! Du kan välja följande storlekar:

20×30 (motsvarar A4) – max fyra förstoringar
30×40 (motsvarar A3) – max tre förstoringar
40×50 (motsvarar A2) – max en förstoring

Det finns även möjlighet att välja mindre printar än A4, dock behöver jag besked om detta i förväg så jag kan stämma av med leverantören att det är genomförbart 🙂 

Har korten något utgångsdatum?

Nej! Korten har inget utgångsdatum vilket innebär att du närsomhelst kan skicka en bokningsförfrågan. 

Samma sak gäller dock vid bokning av dessa tjänster som alla andra, jag rekommenderar att du gör din bokning i god tid. Mina bokningsbara tider är begränsade och jag kan inte garantera att jag är ledig om en vill boka fotografering med kort varsel.

Fotar du även barn och familjer? Det finns ingen info om det på din hemsida.

Det stämmer. Jag gör familjefotograferingar, men det är inte något jag marknadsför eller visar upp så mkt av här på hemsidan så det är bröllop och blivande mödrar som är mitt primärfokus.

Jag är familjefotograf i grunden och älskar att fota både barn i alla åldrar samt deras familjer. Jag fotar främst utomhus men jag har även en mindre studio hemma på gården som vi har tillgång till.

En barn-/familjefotografering kostar 2500kr, då ingår fotografering i upp till en timme, inomhus eller utomhus (i vissa fall kan vi hinna med båda!), samt, precis som i alla mina paket, ALLA användbara bilder i högupplöst digitalt format.

Tryggt och avslappnat

På din dag ska du kunna slappna av helt och känna dig trygg med att den fotograf du valt kan leva upp till dina förväntningar. Fotograferingen ska kännas lättsam och okomplicerad!

Tillsammans skapar vi de bilder som ni drömmer om!

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

TILLGÄNGLIGA TIDER SEPTEMBER
2 TVÅ TIDER KVAR
TILLGÄNGLIGA TIDER OKTOBER
3 tider kvar