Berätta er kärlekshistoria!

Hej på er! 

Jag är SÅ himla glad att ni har valt att boka mig som bröllopsfotograf. Ni har kanske läst om mig här på hemsidan, så att ni kanske vet lite om mig, men jag vet ju så gott som ingenting om ER! Och det är ju ER allt det här handlar om. 

Därför har jag knåpat ihop ett litet formulär med frågor som ni mer än gärna får svara på. Det är självklart inget måste, men det vore superroligt att få lära känna er lite mer inför er stora dag. Jag önskar er en fortsatt bra dag!

”Every lovestory is special, but ours is my favourite”

Vår kärlekshistoria

Tack för att ni tog er tid!

Jag ser så mycket fram emot att få läsa er kärlekshistoria, och jag ser ännu mer fram emot att få dela er bröllopsdag med er. Det kommer bli en underbar dag och ni har många fantastiska bilder att se fram emot, det vet jag redan nu 😉

Visste du förresten, att jag också är förlovad? Det hände en regnig augustidag, jag och min sambo Henke, och bonusgrabben Wille satt i soffan. Wille tittade på TV, Henke låg och halvslumrade. Sedan sa han:

– Jag har tänkt på en grej. Skulle inte du vilja vara förlovad med mig?
– Ehh, joo, SJÄLVKLART skulle jag ju det. Men vad…?
– Ja men dåså! Då är vi förlovade nu.

Och så var det med den saken! Romantik i sin enklaste och mest vardagliga form, men ändå så vacker. Sommaren 2022 blir det bröllop för våran del 😉

”Every lovestory is special, but ours is my favourite”