Gravidfotograf Sundsvall

Snart är er familj en person rikare och fullt fokus kommer att ligga på denna underbara lilla människa. Kärleken kommer vara oändlig, och det kommer vara som att tiden innan hen kom till världen knappt har funnits. Det är lätt hänt att se tillbaka på graviditeten som krämpor, kissnödighet, onda bröst, illamående och foglossning, men jag vill att du ska komma ihåg det vackra i graviditeten. Styrkan i din kropp, de vackra förändringarna som sker båda fysiskt och psykiskt, och vilket mirakel det faktiskt är du bär på. Mitt mål genom vår fotografering är att förstärka just detta, och att ge dig bilder att se tillbaka till med värme och glädje.

"DEt här vill vi minnas för alltid"

En avslappnad, rolig, varm och mjuk fotografering. Kom som du är, eller låna häpnadsväckande gravidklänningar, lägg till vackra blommor, magisk rök, och du får en minnesvärd upplevelse.
Passar det in på din tanke kring hur en gravidfotografering skulle kunna vara? I så fall har du kommit rätt! Här har du möjlighet att bygga din egen fotoupplevelse, eller gå ”all in” med ett paket där ALLT ingår, från styling innan fotograferingen till ett stort antal högupplösta bilder.

Scrolla ner och läs vidare till hur just du får din drömfotografering.

Gravidfotograf Sundsvall/Timrå

Bygg ditt eget paket

Det är du som är huvudperson på din gravidfotografering, alltså är det helt naturligt att vi bygger upp ditt fotopaket precis så som DU vill ha det. Klädvalet är helt upp till dig – du kan ha egna kläder eller låna upp till två ”outfits” från min ”gravid-garderob”.

Vi utgår från ett bas-paket och du kan därefter bygga på paketet med de delar du själv önskar.

I alla baspaket ingår:
1h fotografering
Lån av upp till två gravidklänningar/ombyten
5 digtala högupplösta bilder
1 förstoring på fine art paper, 20x30cm

Unna dig!

Först och främst – STORT grattis till dig, blivande mamma! Snart kommer stora delar av livet handla om det nya lilla livet som ska bli en del av er familj, men idag, idag handlar det om Dig.

Under sommaren 2020 började så sakteliga ”gravid-garderoben” att fyllas på, och här är det fritt fram för den blivande mamman att låna klänning och eventuella accessoarer. (I samband med bokning får du se alla kläder/klänningar, men smaken kan naturligtvis ändras och det finns givetvis möjlighet att ändra sitt klädval vid behov). Inför fotograferingen får du en länk till ett galleri där du kan se alla kläder och välja i lugn och ro. Om du vill prova kläderna innan vi fotar så går det absolut att lösa!

Platsen för själva fotograferingen stämmer vi av i förväg, med utgångspunkt i dina önskemål. Jag har många tips på fantastiska miljöer och kan guida dig till de bästa platserna. 

Självklart är andra familjemedlemmar också välkomna, både tvåbenta och fyrbenta, men i första hand; 

Idag är Din dag.

Gravidfotograf Sundsvall/Timrå
Gravidfotograf Sundsvall/Timrå
Fotograferar gravida kvinnor, med eller utan partner och familjemedlemmar. Utgår från Sundsvall/Timrå, kan resa vid uppdrag.
Gravidfotograf Sundsvall/Timrå

FRÅGOR & SVAR

VANLIGA FRÅGOR

Det är väldigt individuellt hur din mage växer och hur du mår. Jag rekommenderar att fotografera mellan v.25 och 35, Om magen inte växt, eller om du vill tidigarelägga din fotografering, hör av dig så snart som möjligt så försöker vi hitta en annan tid som kan passa.

Då jag enbart erbjuder ett fåtal tillfällen för fotografering per månad, så är det bra att göra en bokningsförfrågan så snart som möjligt.

Vädret är ju som bekant svårt att råda över. Vi försöker alltid att i mesta möjliga mån fotografera den dag som vi planerat, men naturligtvis bokar vi om ifall vädret är allt för besvärligt, det vill säga ihållande regn, kraftig blåst eller snöstorm.

Lättare regn (väldigt lätt), dis, dimma, mulet, svaga vindar eller snöfall är sällan hinder för fotografering, utan kan faktiskt istället bli väldigt effektfullt. Våga prova! Men, om vädret ser ut att bli tråkigt så gör vi alltid en avstämning för att bestämma om vi kör på som planerat eller ej.

Om tiden behöver ombokas så sker detta naturligtvis kostnadsfritt och i mån av tid.

Det datum vi kommer överens om är inte skrivet i sten. I händelse av sjukdom eller om du av någon annan anledning behöver boka om din fotografering så görs detta i mån av tid. Jag kommer alltid göra mitt bästa för att hitta en ny tid till dig, men tänk på att det kan vara svårt att vara lika flexibel vid bokning av en ombokningstid som vid den första bokningen.

Jag gör ett urval och plockar fram ca 30 bilder som jag samlar i ett onlinegalleri. Där kan du i lugn och ro välja de fem bilder som du vill få i högupplöst format. Även leveransen av dina högupplösta bilder sker via samma onlinegalleri, där du enkelt laddar ner dem till din dator. Om du önskar finns självklart även valet att köpa ytterligare bilder än de som ingår, även detta sker då via onlinegalleriet efter att vi kommit överens om hur många bilder du önskar.

I onlinegalleriet finns även möjlighet att beställa förstoringar av dina bilder.

Bokningsfaktura:
I samband med din bokning får du en bokningsfaktura. Bokningsavgiften är 1000 SEK inkl moms oavsett paket, och ska vara fotografen tillhanda innan fotograferingen. Bokningsavgiften är till för att låsa upp ert datum, den är inte återbetalningsbar i händelse av avbokning, men beloppet dras självklart av från er slutfaktura.

Slutfaktura:
Slutfakturan skickas efter att fotograferingen är genomförd, och förfaller efter 10 dagar. 

Leverans:
Era valda högupplösta bilder och eventuella förstoringar levereras först efter att er slutfaktura är betald.

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan bokad tid, detta gäller åt båda håll.

SÅ GÅR DET TILL:

Bokning

Här på sidan fyller du i din bokningsförfrågan. För att jag ska kunna hjälpa dig att få din fotografering precis så som du vill ha den, kommer jag be dig fylla i några olika frågor, samt dina eventuella önskemål och tider/dagar som passar dig. Därefter kontaktar jag dig med förslag på en eller ett par tider. Gör gärna dina förfrågan så snart du kan! Jag tar enbart ett fåtal kunder per månad, och tiderna blir snabbt bokade, men jag kommer naturligtvis göra mitt bästa för att hitta en tid för just dig!

Inför

Du har fått en bokad tid, hurra! Inför fotograferingen kommer jag att be dig om mer information om vad du har för önskemål, förväntningar och tankar kring din fotografering och vad du vill att dina bilder ska förmedla. Vi bestämmer plats och stämmer av löpande vid behov, ända tills din dag är här!

Fotograferingen

Äntligen! Pirrar det i magen? Det är fullt normalt, det gör det för mig också! En fotografering kan såklart gå till på många olika sätt beroende på målbild och syfte, men i grund och botten så är mitt mål att ”leka” fram glada, varma och stämningsfulla bilder. Till detta tar jag emellanåt hjälp av så kallad ”moment design”, ett verktyg som får er att slappna av och helt glömma bort kameran!

Efter

Nu är det dags för er att luta er tillbaka i godan ro och slappna av, medans jag slutför arbetet med bilderna. Som jag nämnt tidigare så kommer ni få tillgång till ett onlinegalleri med bilder för urval, och för er med ”All in” – alla bilder ingår! Det innebär att leveranstiden kan variera beroende på hur lång fotografering vi haft och hur många bilder vi får ihop, men senast 1 månad efter fotograferingen får ni era bilder. Självklart kommer ni få små smakprover under tidens gång, för att stilla nyfikenheten en smula!

Vem är fotografen?

Vem är då jag? Erika Näsberg, jag är 38 år gammal. Född och uppvuxen i Sundsvallstrakten (Kovland) och bor numera i Söråker, strax norr om Timrå, tillsammans med fästman och bonusbarn.

Jag startade Aliva Photography som enskild firma 2018, ett otroligt spännande steg att ta. Innan dess fotade jag mestadels motorsport, drifting i synnerhet, vilket jag fortfarande älskar. Fart och fläkt – det är grejer! Visste du att jag faktiskt har licens för att köra Folkrace? Dock älskar jag människor och deras relationer, vilket blev den inriktning jag valde för mitt företag. 2021 bytte jag namn, och går numera under Fotograf Anna Erika. 

Hästar är också något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag började rida som åttaåring, och intresset bet sig fast ordentligt. 2009 fick jag min yrkesexamen som Ridskolepedagog med instruktörsinriktning, och jag håller fortfarande lektioner lite då och då.

Jag är en glad och positiv tjej, gillar ordning och reda (min sambo kallar mig ”Fröken rätt och riktig”) och jag älskar varma sommarkvällar!

Bygg din egen fotografering – Din investering

Dessutom kan du välja ett eller flera tillval:

DITT PRIS: 3 000 kr

Skicka din bokningsförfrågan!