Bröllopsfotograf & Gravidfotograf

Utgår från Sundsvall/Timrå

Vad roligt att du har hittat hit!

Välkommen! Är du nyfiken på vad det är för hemligt erbjudande som gömmer sig här hos mig? Det ska jag alldeles strax tala om, först vill jag bara berätta lite kort om vem jag är och vad jag kan göra för dig!

Jag är en lugn, trygg och glad person som av en slump snubblade in på foto för ca 10 år sedan. Det som började med enskilda porträtt, djur och motorsport ledde sedan in mot familjer, gravida och bröllop. Nu när vi närmar oss 2022 är jag nästan uteslutande fokuserad på bröllop. Jag ÄLSKAR det! Men jag älskar även att fota människor i allmänhet och i alla tänkbara relationer och konstellationer – och det är här mitt erbjudande kommer in!

DU&JAG

Hur många bilder har du på dina nära och kära? Hela mobilen full kanske? Jag med! Men hur många bilder har du MED dina nära och kära? Där du själv är med? En och annan selfie kanske, men sen då? Jag tror jag har en eller max två. Alldeles för få med andra ord!

DU&JAG är en fotografering i miniformat som jag tagit fram för att du ska få chansen att fotograferas tillsammans med någon du bryr dig om. Det kan vara din partner, ditt barn, din mamma, hästen, hunden eller varför inte hojen?

Jag vet att många drar sig för att boka en fotografering eftersom det finns en stor oro och osäkerhet kring ”Jag blir inte bra på bild”, Men tro mig – du behöver inte vara van att fotograferas eller ha gjort det förr, och det är mer än okej att vara nervös! Det kommer ändå bli hur bra som  helst. Lita på mig – jag hjälper er att få superfina bilder att se tillbaka på!

Bröllopsfotograf Västernorrland

Här kommer ditt erbjudande!

Villkor

DITT PRIS: 1 890 kr inkl moms

Bröllopsfotograf Västernorrland
Bröllopsfotograf Västernorrland
Bröllopsfotograf Västernorrland
Bröllopsfotograf Västernorrland

Vill du veta mer?

Att boka en fotograf kan såklart handla om andra saker än vad man får för erbjudande. Bildstil, känsla, personkemi, önskemål och en hel del annat spelar också in. Så hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar, eller om du har något speciellt önskemål för er fotografering.

Som du kunde läsa ovan så kan jag i dagsläget inte boka in fotograferingar på lördagar under högsäsongen för bröllop. Om du däremot köper ett värdebevis för en fotografering, så KAN det finnas möjlighet att boka in en lördag med kortare varsel när vi närmar oss sommaren, dock tidigast tre veckor innan aktuellt datum. 

Om du vill kolla tillgänglighet för ett specifikt datum så rekommenderar jag er att skicka en bokningsförfrågan redan nu. Du förbinder dig inte vid något när du skickar en bokningsförfrågan – om vi inte går vidare med en bokning så öppnar jag upp datumet igen. Inga konstigheter!

Så!

För att skicka en bokningsförfrågan så scrollar du bara liiiiite längre ner!

Hoppas vi hörs! 🙂