Bröllopsfotograf och Gravidfotograf

Utgår från Sundsvall/Timrå och fotar land och rike runt!

Vad roligt att du har hittat hit!

Välkommen! Är du nyfiken på vad det är för hemligt erbjudande som gömmer sig här hos mig? Det ska jag alldeles strax tala om, först vill jag bara berätta lite kort om vem jag är och vad jag kan göra för dig!

Jag är en lugn, trygg och glad person som av en slump snubblade in på foto för ca 10 år sedan. Det som började med enskilda porträtt, djur och motorsport ledde sedan in mot familjer, gravida och bröllop. Nu när vi närmar oss 2022 är jag nästan uteslutande fokuserad på bröllop. Jag ÄLSKAR det!

Är du orolig över att bli fotograferad? Osäker kring om ni kommer att kunna slappna av och ha roligt samtidigt som en kamera riktas mot er? Kanske finns en oro över ”Jag blir ju inte bra på bild!”? Ta det lugnt, andas. Det är här jag kommer in i bilden (inte bokstavligt talat då!). Jag kommer att på ett lättsamt, glädjefullt och bekvämt sätt guida er genom er porträttfotografering, jag kommer att föreviga era känslor under er ceremoni, jag fångar de stora och små ögonblicken under förberedelser, möte med närstående, gratulationer, mingel och allt där emellan och runt omkring.

You say the word. Det är ERAN stora dag, och det är ER det handlar om. Vad vi än kommer överens om så kommer det bli magiskt.

Magiskt!

Här kommer ditt erbjudande!

Villkor

Är det värt det? Ja!

Vill du veta mer?

Att välja sin bröllopsfotograf handlar såklart om många andra saker än vad man får för erbjudande. Bildstil, känsla, personkemi, önskemål och en hel del annat spelar också in. Så kika gärna vidare på min bröllopssida – där kan du läsa mer om mig, vad jag erbjuder för paket och vad de kostar.

Om du vill kolla tillgänglighet för ert datum så rekommenderar jag er att skicka en bokningsförfrågan redan nu. 2022 kommer att bli bröllopsåret av alla bröllopsår, och jag har redan flertalet helger uppbokade. Du förbinder dig inte vid något när du skickar en bokningsförfrågan – jag låser ert datum i 10 dagar, och om vi inte går vidare med en bokning så öppnar jag upp datumet igen. Inga konstigheter!

Så!

För att läsa mer, klickar du HÄR.

För att skicka en bokningsförfrågan så scrollar du bara liiiiite längre ner!

Hoppas vi hörs! 🙂

Skicka din bokningsförfrågan!

TILLGÄNGLIGA TIDER 2021
2 tider kvar
TILLGÄNGLIGA TIDER 2022
4 tider kvar