Familjefotograf Sundsvall

Utgår från Sundsvall/Timrå och fotar land och rike runt!

Vad roligt att du har hittat hit!

Välkommen! Är du nyfiken på vad det är för erbjudande som gömmer sig här hos mig? Det ska jag alldeles strax tala om, först vill jag bara berätta lite kort om vem jag är och vad jag kan göra för dig!

Jag är en lugn, trygg och glad person som av en slump snubblade in på foto för ca 10 år sedan. Det som började med enskilda porträtt, djur och motorsport ledde sedan in mot familjer, gravida och bröllop. Nu när vi tagit steget in i 2022 så har jag även tagit steget fullt ut att lägga till familjefotograferingar som ett av mina huvudfokus. Jag ÄLSKAR det!

Det är många som ställer sig tveksamma till att boka en fotografering. Är du orolig över att bli fotograferad? Osäker kring om ni kommer att kunna slappna av och ha roligt samtidigt som en kamera riktas mot er? Kanske finns en oro över ”Jag blir ju inte bra på bild!”?  Eller att barnet/barnen inte kommer vara glada? Ta det lugnt, andas. Det är här jag kommer in i bilden (inte bokstavligt talat då!). Jag kommer att på ett lättsamt, glädjefullt och bekvämt sätt guida er genom er fotografering, jag kommer att föreviga så och stora känslor och hjälpa er att minnas tiden som den är just denna stund.

You say the word. Det är ERAN dag, och det är ER det handlar om. Vad vi än kommer överens om så kommer det bli magiskt.

Magiskt!

Här kommer ditt erbjudande!

Villkor

Är det värt det? Ja!

Vill du veta mer?

Att välja fotograf handlar såklart om många andra saker än vad man får för erbjudande. Bildstil, känsla, personkemi, önskemål och en hel del annat spelar också in. Så kika gärna vidare på min familjesida – där kan du läsa mer om mig, vad jag erbjuder för paket och vad de kostar.

För att vara säker på att få en tid så rekommenderar jag att du skickar din bokningsförfrågan så snart som möjligt. Du förbinder dig inte vid något när du skickar en bokningsförfrågan, fundera ut när du önskar genomföra fotograferingen och när vi kommit överens om ett datum betalar ni en bokningsavgift (30% av paketets pris), och först då är bokningen giltig. Inga konstigheter!

Så!

För att läsa mer, klickar du HÄR.

För att skicka en bokningsförfrågan så scrollar du bara liiiiite längre ner!

Hoppas vi hörs! 🙂

Skicka din bokningsförfrågan!

Först till kvarn! Endast de fem (!) första som bokar får ta del av erbjudandet
4 tider kvar