Välkommen till Bloggen!

Här samlar jag olika erfarenheter och tips som jag tack vare många år som bröllops-, gravid-, och familjefotograf har samlat på mig. Bloggen kommer primärt fokusera på bröllop, så att alla ni brudpar som hittar hit ska få all möjlig inspiration, tips och hjälp inför er bröllopsdag som ni kan behöva (för tro mig, det är inte ”barra” att planera ett bröllop!), men det kommer också dyka upp en hel del annat. Häng med vett’ja!

Bröllop
Erika

Bilder ni inte vill missa!

Bilderna från ert bröllop är en av få beständiga saker som finns kvar efter ert bröllop, av allt det som ni sannolikt lagt ner ganska mycket pengar på. Det är en av anledningarna till varför det verkligen är värt att anlita en bröllopsfotograf – för att ha någon som vet vikten av att föreviga inte bara er, men den dag och alla de detaljer som ni så länge har planerat för och längtat efter. Här kommer därför några tips på bilder som ni inte vill missa!

Läs mer »
Bröllop
Erika

Hur väljer vi festlokal?

Det finns en del olika saker att ta med i beräkningen när det är dags att välja festlokal. Kanske först och främst – vad vill vi ha för känsla? Siktar ni på något lyxigt och pampigt eller vill ni ha något mindre och mer intimt? För ett par som älskar det lantliga och rustika så kanske en festlokal i stan känns helt fel, medans detta kanske snarare känns som helt rätt för ett annat par. Men sen då?

Läs mer »
Bröllop
Erika

Vad bokar vi först?

Har ni bestämt er för vilket datum ni ska gifta er? GRATTIS!! Såå himla roligt, jag är så glad för er skull! Nu börjar allt det roliga planerandet, och det är helt klart en hel del beslut att ta framöver. Som till exempel; ”Vi har bestämt datum – vad gör vi nu?”

Läs mer »
Bröllop
Erika

Bröllopsminne, E+M

Säsongens sista bröllop 2021 är vad jag minns idag! Tänk att ni varit gifta i över ett år nu, fantastiska Emma och Mikael!

Läs mer »
Bröllop
Erika

Därför ska du ha en mood board!

Behöver vi ha en mood board? Precis som med allt annat när det gäller bröllop så är det ju faktiskt helt och hållet upp till er som brudpar vad ni vill, eller inte vill ha. Hur mycket tid ni vill lägga ner, hur omfattande er planering är och så vidare, det är BARA ni som avgör det. Så känn ingen stress över att ni ”måste” göra något, för det finns inga måsten. Förutom att möjligtvis dyka upp på bröllopsdagen 😉 Men till frågan då. Behöver vi ha en mood board?

Läs mer »
Bröllop
Erika

Alla vill ju ha en rolig bröllopsfest!

Handen på hjärtat – har du någonsin hört någon säga att de INTE vill ha en rolig bröllopsfest? Nej, trodde väl det. Middagen och festen är ju lite av pricken över i-et när det kommer till bröllopsdagen! Och efter alla bröllop jag fotograferat har jag massor av värdefulla tips för att göra festen ännu bättre, här är ett urval!

Läs mer »
Arkiv