Bröllopsfotograf och Gravidfotograf

Utgår från Sundsvall/Timrå och fotar land och rike runt!

Bröllop
Erika

Alla vill ju ha en rolig bröllopsfest!

Handen på hjärtat – har du någonsin hört någon säga att de INTE vill ha en rolig bröllopsfest? Nej, trodde väl det. Middagen och festen är ju lite av pricken över i-et när det kommer till bröllopsdagen! Och efter alla bröllop jag fotograferat har jag massor av värdefulla tips för att göra festen ännu bättre, här är ett urval!

Läs mer »
Gravid
Erika

Vad packar man i BB-väskan?

När den största delen av din graviditet är avklarad, så är det snart dags för dig att packa din BB-väska. Det finns tusen olika tipssidor på nätet, och ungefär lika många trådar på Facebook, som ger er bra tips, (kläder, toalettartiklar osv), men här är de saker som mina kunder förmedlat har varit de viktigaste för dem!⁠

Läs mer »
Familj
Erika

Det regnar – vad ska vi göra?

Har du barn som lätt blir uttråkade? Som, så fort det blir dåligt väder, slår sig ner i soffan framför tv:n, eller med telefonen eller surfplattan? Relaterar! Och jag är inte mycket bättre jag heller. Men, för att ge er en chans att bryta mönstret så tänkte jag bjuda på fem tips på aktiviteter för dåligt väder!

Läs mer »
Bröllop
Erika

5 tips till möhippan!

Sooom jag har längtat efter att skriva det här inlägget! Men eftersom planerandet av min systers möhippa var i full gång alldeles fram tills nyligen, och jag inte ville riskera att avslöja några hemligheter, så har det fått vänta. Men nu ni! Nu är det dags!

Läs mer »
Bröllop
Erika

Vad gör en toastmaster?

Har du fått uppdraget som toastmaster, eller toastmadam, vid ett kommande bröllop? Grattis! Vad roligt, det betyder sannolikt att brudparet litar på att du kommer kunna reda ut både det ena och det andra. Men vad innebär det egentligen att vara toastmaster? Vad förväntas du göra?

Läs mer »