Välkommen Ambassadör!

… eller kanske blivande ambassadör? 🙂 Oavsett är jag väldigt glad att se dig här!

Jag har valt att arbeta med så kallade ambassadörer, som ett sätt att ge lite extra mervärde till ett fåtal tidigare kunder, och som ni säkert också förstått, ett sätt att hjälpa nya kunder att hitta hit. Jag hoppas att ni ser det här som en lika rolig och spännande grej som jag gör!

Vad gör en ambassadör?

Ja, förhoppningsvis är du en lika nöjd kund som jag är nöjd fotograf. Och därför hoppas jag att du skulle vilja hjälpa mig ”spread the word”, som det kallas. Som du märkt så har du fått fem stycken referenskort av mig, tillsammans med ditt ambassadörskort. Dina referenskort får du lämna ut till vem som helst som du skulle vilja ge en extra bonus, ifall han eller hon väljer att genomföra en fotografering hos mig. Referenskorten får dock EJ delas öppet via internet/sociala medier, de är personliga och varje ambassadör är berättigad till fem kort. Givetvis kan man få fler om samtliga referenskort är utdelade, hojta i så fall till mig så ordnar vi fler!

När din vän har genomfört sin bokning så erhåller du en bonus!
Läs mer under frågor och svar nedan 🙂 

FRÅGOR & SVAR

VANLIGA FRÅGOR

Vad är det för bonus?

När din vän genomfört en fotografering (familj, gravid eller bröllop), så erhåller du 20% rabatt på en kommande fotografering, samt en valfri förstoring på fine art-papper, upp till 30cm x 40cm. Detta innebär alltså att du, om dina samtliga fem referenskortsmottagare väljer att genomföra en fotografering, får en gratis fotografering (värde max 8000kr vilket avser antingen en familjefotografering, gravidfotografering eller porträtt/vigsel vid ett bröllop) samt fem förstoringar på fine art-papper (30cm x 40cm), alternativt tre förstoringar 40cm x 50cm. Önskar du förstoringar med andra mått så kan även detta lösas vid förfrågan. Din bonus kan INTE omvandlas till pengar utan gäller enbart tjänster och produkter. vid tjänst, alternativt produkter från tidigare fotografering.

Gör du även familjefotograferingar? Det finns ingen info om dem.

Det stämmer. Jag gör familjefotograferingar, men det är inte något jag marknadsför eller visar upp så mkt av här på hemsidan så det är bröllop och blivande mödrar som är mitt primärfokus.

Jag är familjefotograf i grunden och älskar att fota både barn i alla åldrar samt deras familjer. Jag fotar främst utomhus men jag har även en mindre studio hemma på gården som vi har tillgång till.

En barn-/familjefotografering kostar 2500kr, då ingår fotografering i upp till en timme, inomhus eller utomhus (i vissa fall kan vi hinna med båda!), samt, precis som i alla mina paket, ALLA användbara bilder i högupplöst digitalt format.

Hur många ambassadörer finns det?

I skrivande stund har jag tre ambassadörer. Jag har valt er med omsorg då vi har haft fotograferingar som ligger mig extra varmt om hjärtat. Jag vill att detta ska gynna oss båda, därför är det viktigt för mig att det inte är något som görs allt för lättvindigt.

Är det något jag bör tänka på som ambassadör?

Var ärlig med den som du vill ge ett referenskort! Berätta gärna om din erfarenhet med mig som fotograf, oavsett positivt eller negativt. Hur upplevde du fotograferingen? Vad tänker du om era bilder? Varför valde du just mig som din fotograf?

Jag hoppas såklart att du varit nöjd med mig och inte har så mkt negativt att säga, men även solen har sina fläckar förstås 😉 Jag svarar gärna på frågor, både från dig och en eventuell framtida kund, så hänvisa gärna till mig om det är några funderingar!

Har korten något utgångsdatum?

Nej! Du kan dela ut korten när som helst, de kan användas när som helst, och du kan lösa in din bonus när som helst. 

Samma sak gäller dock vid bokning av dessa tjänster som alla andra, jag rekommenderar att du eller din vän gör sin bokning i god tid. Mina bokningsbara tider är begränsade och jag kan inte garantera att jag är ledig om en vill boka med kort varsel.

Jag har en annan fråga!