Bröllopsfotograf & Gravidfotograf

Utgår från Sundsvall/Timrå och fotar där ni önskar!

Vad packar man i BB-väskan?

När den största delen av din graviditet är avklarad, så är det snart dags för dig att packa din BB-väska. Det finns tusen olika tipssidor på nätet, och ungefär lika många trådar på Facebook, som ger er bra tips, (kläder, toalettartiklar osv), men här är de saker som mina kunder förmedlat har varit de viktigaste för dem!⁠

❣️ Musik. Det finns en uppsjö av små Bluetooth-högtalare på marknaden som ger riktigt bra ljud. Ett tips kan vara att INTE välja en sladdlös, för om den blir strömlös när du behöver den som mest så tappar den såklart hela poängen. Så OM ni tar med en sladdlös högtalare – se till bara att komma ihåg laddsladden i så fall 😉⁠⠀

❣️ Tofflor och din egen morgonrock. Att få ha sina egna grejer är alltid skönt, så även om du får låna en rock på sjukhuset så kan det vara skönt att ha sin egen om du ska ströva i korridorer eller liknande.⁠⠀

❣️ Hårsnoddar. Många. Du kommer uppskatta att ha en hel drös hårsnoddar ifall en går sönder och en flyger iväg osv. Att få bort håret ur ansiktet är en gudagåva.⁠⠀

❣️ Vattenflaska. Att kunna dricka ur en flaska är så mkt enklare än att dricka ur ett glas med sugrör när du ligger ner!⁠⠀

❣️ Någonting att äta. Just under värkarbetet kanske du inte är så sugen på att äta, men det är ändå bra att ha ngt att stoppa i munnen för att fylla på med energi. Kanske en energi-bar, och/eller en drickyoughurt, Proviva kanske? Och glöm inte snacks eller godis 😉⁠⠀

❣️ Tandborste och tandkräm till er båda. Kanske inte det man tänker på just när bebis är på väg ut, men efteråt kommer det kännas underbart uppfriskande att få borsta tänderna, speciellt om förlossningen har varit utdragen.⁠⠀

❣️ Det mjukaste toapapper du kan hitta. Jag litar helt och fullt på mina kunder som lovordat just denna punkt på listan!⁠⠀

❣️ Sist men inte minst:⁠⠀
Mobil, mobilladdare (lååång sladd är att rekommendera!), kamera (om ni inte tänker använda mobilen till den biten), förlossningsbrev och ditt ID-kort!⁠⠀

Som du säkert redan vet så är det trots allt individuellt vad man vill ha med sig till BB. Det viktigaste är ju trots allt det ni tar med er därifrån – er nya familjemedlem <3

Lycka till med packningen!

Kram,
Erika

Dela på facebook
Dela inlägget
Dela på linkedin
Dela inlägget
Dela på email
Dela inlägget
Dela på print
Skriv ut

Erika Näsberg

Fotograf och bloggerska – jo jag tackar jag!

Välkommen till BLOGGEN! Här skriver jag mestadels om bröllop av alla de slag, de som jag besökt och de som jag vill inspirera er till att ha. Jag önskar er det bästa bröllopet någonsin och om jag då kan hjälpa till med ett tips eller två (eller flera!) så vore väl det fantastiskt!

Jag har alltid tyckt om att skriva, och bloggade flera gånger om dagen faktiskt under tidigt 00-tal (japp, det var längesedan!). Att skriva långa texter på Instagram är kanske inte det mest optimala, så här på bloggen kommer jag nu kombinera mina bilder med mitt skrivande, och spara de kortare inläggen till Instagram.

Hör gärna av dig om det är något speciellt du vill att jag ska skriva på, jag finns på hej@fotografannaerika.se!