Köpa presentkort

Funderar du på att ge bort en fotografering i present till någon du håller av? Superbra idé! En fotografering är en toppenbra investering och det är något man kommer minnas under en lång tid efteråt. Oavsett om du vill köpa presentkort på ett helt fotograferingspaket eller ett specifikt belopp, så kan jag självklart stå till tjänst med detta.

Jag erbjuder både fysiska presentkort som skickas hem till dig (beställaren) samt digitala presentkort som du själv kan skriva ut.
Båda varianterna kan naturligtvis beställas med ett förbestämt paket eller med ett specifikt belopp.

Se gärna ”Vanliga frågor” längre ner på sidan för mer info.

Digitalt Presentkort

Ett digitalt presentkort är smart och miljömedvetet. Du får ett mail skickat till dig med det aktuella presentkortet och en unik bokningskod. Du väljer själv om du vill skriva ut presentkortet och ge det till mottagaren, eller om ni helt enkelt bara skriver ner bokningskoden och uppger den i samband med bokningen av er fotografering.

Fysiskt presentkort

Vid beställning av ett fysiskt presentkort så skickas detta hem till beställaren i ett ”anonymt” kuvert som inte avslöjar avsändaren, ifall det skulle vara så att mottagaren råkar vara den som hämtar posten 😉

FRÅGOR & SVAR

VANLIGA FRÅGOR

Hur lång giltighetstid har presentkorten?

Samtliga presentkort är giltiga i sex månader från inköpsdatum.

Om du har önskemål om längre giltighetstid så går det att lösa, ange i så fall detta när du fyller i formuläret nedan.

Vilka belopp eller paket kan man välja?

Alla paket är tillgängliga att köpa i presentkortsform, både när det gäller bröllop, gravid eller familjefotografering.

När det gäller presentkort på ett specifikt belopp så gäller 500kr och uppåt. Ingen övre gräns finns.

Har jag ångerrätt?

Ja. Du har alltid rätt att ångra ditt köp i upp till 14 dagar enligt Konsumentverket. Vid ånger under den perioden har du rätt att få tillbaka inbetalt belopp.

Efter 14 dagar upphör ångerrätten och du kan då inte få pengarna tillbaka.

Kan jag få tillbaka mellanskillnaden i kontanter?

Nej.

Om du tex köper ett presentkort för 5000 kronor, men fotograferingen kostar 3500 kronor, så får du inte tillbaka mellanskillnaden i kontanter. Däremot får du ett ”tillgodo” som du kan använda på ytterligare en fotografering, eller för att köpa proukter så som förstoringar, fotoböcker, canvas eller liknande.

Hur betalar man presentkortet?

Du får en faktura skickad till dig per mail, där finns både företaget Swish-nummer angivet samt företagets Bankgironummer. Du väljer själv vilket betalsätt som passar dig bäst.

Notera att presentkortet är giltigt först när det aktuella beloppet finns registrerat i min bank, så om du vill ge bort ett presentkort med kort varsel så rekommenderar jag Swish.

Hur fungerar det med bokning av fotografering?

Fotograferingen bokas via ett bokningsformulär här på hemsidan, ni går in under antingen ”Bröllop”, Gravid” eller ”Familj” och fyller i er bokningsförfrågan.

Där uppger ni även den bokningskod som finns angiven på ert presentkort och det beloppet dras då av från fotograferingens slutfaktura.

Köp ditt presentkort här!